wij zijn jarig (7.1/2 jaar)

Zondagmiddag 29 September 2019, vieren we ons 7. 1/2 jarige bestaan.

hieper actief hoera!

times flies when you’re having fun….” en fun hebben we gehad in de afgelopen 7 1/2 jaar alweer. Wat begon als een geinig idee, groeide uit tot een volwaardige formatie en gefundeerde vaste bezetting. De nadruk ligt op herkenbare en dansbare muziek, gezelligheid én enthousiasme!

Het eerste optreden was in Hoorn en juist daar zijn we ondertussen niet meer weg te denken en graag gezien. Inmiddels met een bomvol aanstekelijk repertoire, een uitstekende installatie van licht en geluid gaan we van Groningen tot Texel.

En dit jaar dan alweer 7 1/2 jaar dus tijd voor een feestje in onze geboorteplaats Hoorn: Onder het motto “on the road again” vieren we onze verjaardag in zaal “het huis verloren“gelegen aan de kerkstraat 10 Hoorn.

Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom om deze mijlpaal met ons mee te vieren. De entree is daarom natuurlijk gezellig vrij maar een gezellig humeur natuurlijk bijna verplicht.

Loterij: Bij binnenkomst ontvangt iedereen een gratis lot, en doet mee aan de loterij die we tussen de nummers door houden. Leuk prijsjes want wie jarig is trakteert!!

On the Road Again op Zondagmiddag 29 september
15:00 uur!

Theo, Jan, Danny, Gerard en Patrick kijken uit naar je komst!